• Creatie, Organisatie & Hosting van

  • Unieke evenementen in Zeeland

Line-up Closing the season 2013

Human Resource

Human Resource was een Nederlandse dance-act die in 1991 een wereldwijde hit scoorde met het nummer Dominator.

De groep begon met Robert Mahu en Johan Van Beek. Ze werden vergezeld door Jasper Drexhage en Guido Pernet en later ook door rapper en voormalig professioneel basketballer Larenzo Nash.

In 1991 scoorde Human Resource een grote hit met het nummer Dominator. Zo stond het nummer twee keer in de UK Singles Chart, haalde nummer 3 in de Ultratop 50 en nummer 9 in de Nederlandse Top 40. In 1992 verliet Van Beek de groep. Als keyboardspeler werd hij niet vervangen; wel kwam rapper Marvin D. bij de groep. Deze bleef lid tot 1995, waarna hij met jeugdvriend Ray Slijngaard (2 Unlimited) een eigen platenlabel startte.

In 2009 gebruikte Lady Gaga een deel van de melodie van Dominator in haar nummer Bad Romance. Tegenwoordig bestaat Human Resource nog uit 2 dj’s die door heel europa nog steeds optreden op diverse hardcore feesten maar ook op olschool dance feesten. "Tijdens Closing the Season wil ik de Parkzicht sound terug brengen" aldus Guido Pernet van Human Resource. Parkzicht was een discotheek gevestigd in Villa Parkzicht in het Park te Rotterdam. Het staat bekend als de bakermat van de Nederlandse house scene.