• About creating & hosting

  • Unique events at Schouwen-Duiveland

Line-up Saxcited Dance Event

DJ Benjamin Scott

Benjamin Scott, een deephouse muziek liefhebber pur sang, is een echte specialist als het gaat om de juiste muziekkeuze en het technisch aan elkaar mixen van de nieuwste deep sound tot de lekkerste tech beats.

Al op jonge leeftijd wist Benjamin Scott velen te overtuigen van zijn performance en dj skills. 2 jaar geleden besloot hij zich sec te richten op de house muziek en dat bleek een juiste keuze. Na veel ervaring te hebben opgedaan in diverse clubs door heel Nederland, als o.a. zijn eigen deepnight in Club Time-Out maar ook in Egypte, is hij inmiddels door heel Nederland en ver daarbuiten een veelgevraagde, bekende en graag geziene artiest.

In 2012 won Benjamin Scott de deejay contest van de landelijke "DanceTour" en veroverde hiermee overtuigend een plekje in de geweldige line-up met artiesten als Vato Gonzalez en R3hab! Inmiddels heeft Benjamin Scott zich puur op de Deephouse gestort en al diverse eigen producties (met ook z,n buddy Overtracked) op grote labels zoals o.a. Armada Deep, Bog Boss Records Amsterdam en Housepital. Naast diverse gigs in Nederland zoals o.a. de set van Saxcited staan er later dit jaar ook weer diverse optredens op de kalender zoals ook zijn eigen nieuw Deephouse concept "DeepGroove".

Saxcited set time: 21:00 - 21:45

Benjamin Scott on Facebook