• About creating & hosting

  • Unique events at Schouwen-Duiveland

Line-up Saxcited Dance Event

Benjamin Scott

Benjamin Scott, een house muziek liefhebber pur sang, is een echte specialist als het gaat om de juiste muziekkeuze en het technisch aan elkaar mixen van de nieuwste commerciële sound tot de lekkerste electro beats.

Al op jonge leeftijd wist Benjamin Scott velen te overtuigen van zijn performance en dj skills. 2 jaar geleden besloot hij zich sec te richten op de house muziek en dat bleek een juiste keuze. Na veel ervaring te hebben opgedaan in diverse clubs door heel Nederland, als ook in Egypte met Jean Ladíz, is hij inmiddels op Schouwen-Duiveland een veelgevraagde, bekende en graag geziene artiest.

In 2012 won Benjamin Scott de deejay contest van de landelijke "DanceTour" en veroverde hiermee overtuigend een plekje in de geweldige line-up met artiesten als Vato Gonzalez en R3hab! Ook stond hij reeds op Seadance, was actief tijdens alle Island Vibes edities en draaide hij samen met Gregor Salto tijdens het Film Festival te Vissingen. Naast diverse gigs in Nederland zoals o.a. de afsluit set van Saxcited staan er later dit jaar ook weer diverse optredens op de kalender.

Saxcited closing set time: 02:00 - 03:00

Benjamin Scott on Facebook