• About creating & hosting

  • Unique events at Schouwen-Duiveland

Line-up Saxcited Dance Event

Jean Ladíz

Jean Ladíz, ook bekend als party deejay JeanPaul, is inmiddels een legendarische verschijning in de house en party scene als het gaat om het creëren en hosten van veelzijdige feesten en events met een hoog entertainment karakter.

Na het vestigen van een wereldrecord, door 100 uur non-stop muziek te draaien (2007), kreeg hij aanzienlijke bekendheid in zowel Nederland als België en met zijn verfrissende, altijd onverwachte maar stijlvolle en trendy muziekkeuze werd hij al snel zowel nationaal als internationaal een vaak gevraagde deejay.

In 2010 besloot JeanPaul om zijn skills op party en house gebied wat meer onderscheidend karakter te geven en draait sindsdien als house deejay Jean Ladíz dan ook inmiddels meermalen per jaar in diverse delen van Europa en zelfs ver daarbuiten. Van kleine intieme lokale feesten, events en beach party's tot extreem grote clubs.

Samen met Benjamin Scott stond DJ Jean Ladíz o.a. al back 2 back on stage bij "Pataya" Beachclub & de internationaal fameuze club"Space" Sharm-el Sheikh ,draaide hij afgelopen mei voor een groot uitzinnig publiek in het nieuwe "Hardrock" Café NabQ (Egypte) en zal naast zijn set tijdens Saxcited ook in het begin van 2014 weer op diverse feesten als deejay te zien en te beluisteren zijn.

Saxcited set time: 24:00 - 01:00

Jean Ladíz on Facebook